Scandic laajavuori ravintola

Ravintola ja baari | Scandic Laajavuori, Jyväskylä

Hotellin ravintolassa nautit runsaan aamiaisen ja herkullisen illallisen. Pistäydy myös lasillisella viihtyisässä baarissamme.

Katso menu: Little Italy – Scandic Laajavuori, Jyväskylä

Katso menu: Little Italy – Scandic Laajavuori, Jyväskylä | Quandoo

About the restaurant. Rennon mutkaton à la carte -ravintola ja baari tarjoaa nimensä mukaisesti antipasto-annoksia, pizzaa, pastaa, burgereita ja suussa sulavia …

Little Italy – Scandic Laajavuori, Jyväskylä – tutustu paikan ruokalistaan, valokuviin ja arvosteluihin etukäteen ja varaa pöytä helposti netissä Quandoon kautta.

Little Italy – Scandic Laajavuori – Jyväskylä, Keskusta – Quandoo

Little Italy – Scandic Laajavuori – Jyväskylä, Keskusta | Quandoo

6.4.2019 — Päivällisbuffet on tänään lauantaina katettuna ravintola Salitintissä klo 18-21, tervetuloa herkuttelemaan!

Älä menetä mahdollisuuttasi varata pöytää kohteesta Little Italy – Scandic Laajavuori, Jyväskylä, Keskusta. Tutustu paikasta tehtyihin arvosteluihin, ruokalistoihin ja kuviin. Little Italy – Scandic Laajavuori on yksi niistä ravintoloista, joista Jyväskylä puhuu. Varaa nyt vain 3 klikkauksella Quandoon kautta.

Päivällisbuffet on tänään lauantaina… – Scandic Laajavuori

17.1.2021 — https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/jyvaskyla/scandic-laajavuori/ravintola-ja-baari/bistro · No photo description available.

Bistron lista uudistui Menu… – Scandic Laajavuori – Facebook

Salitintti – Scandic Laajavuori on tyylikäs ravintola, joka tarjoilee monipuolista lounasta osoitteessa: Laajavuorentie 30, Jyväskylä.

Salitintti – Scandic Laajavuori – LOUNAS

Lounas SALITINTTI – SCANDIC LAAJAVUORI Jyväskylä LounasMenu.fi

Finder.fi kertoo Ravintola Salitintti Scandic Laajavuori yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Salitintti – Scandic Laajavuori Jyväskylä: Mitä tänään lounaaksi? Katso viikon lounaslista maanantaista sunnuntaihin. A la carte menu, runsas buffet lounas noutopöydästä vai keittolounas?

Ravintola Salitintti Scandic Laajavuori – Y-tunnus: 1447914-7

p. +358 3 0606 2770 laajavuori@scandichotels.com https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/jyvaskyla/scandic-laajavuori/ravintola-ja-baari/salitintti …

Ravintola Salitintti – Visit Jyväskylä Region

Ravintola Bistron ruokailuryhmiä. Salitintti ja Bistro. Scandic Laajavuoren seurustelu-ruokaravintola Salitintti tarjoaa niin à la carte annoksia kuin buffet- …

Seurusteluravintoloita – Visit Jyväskylä

Seurusteluravintolat Jyväskylässä – JCB Jyväskylä Convention Bureau

Tältä sivulta löydät Jyväskylä Convention Bureaun suosittelemat seurusteluravintolat Jyväskylän seudulla.

Scandic Laajavuori – Jyväskylä – Hotels.com

Scandic Laajavuori – Jyväskylä | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Scandic Laajavuori tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Perheet pitävät majoituspaikan ilmaisesta aamiaisesta. Laajis-hiihtokeskus sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös 2 sisäuima-allasta. 

Keywords: scandic laajavuori ravintola