Sää vermo

Sää Vermo, Espoo 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Täsmäsää Vermo, Espoo – Foreca.fi

Tämän päivän ja huomisen sää. Sää tänään maanantaina. Melko pilvistä, illalla ja yöllä heikkoa lumisadetta. Kuluvan päivän ylin lämpötila on -2 astetta ja alin …

Täsmäsää Vermo. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Sää Vermo, Espoo | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Älä anna sään yllättää! Katso sää kohteessa Vermo, Espoo. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta. Klikkaa ja kokeile heti.

Sää Vermo, Espoo 48 tuntia | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Älä anna sään yllättää! Katso 48 tunnin sää kohteessa Vermo, Espoo. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta.

Sää Espoo – Ilmatieteen laitos

Sää Espoo – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Vermon ravit ajetaan Lahdessa – aloitusaika sama klo 10

Käänne säätilassa: Vermon ravit ajetaan Lahdessa – aloitusaika sama klo 10 – Vermo

30.12.2022 — Ennustettua huomattavasti lauhempi sää ja runsaat sateet pakottavat uuteen muutokseen uudenvuodenaaton ravien osalta.

Vermo on Suomen keskusravirata Espoon Leppävaarassa. Vermossa kilpaillaan noin 60 päivänä vuodessa, pääosin keskiviikkoisin, mutta myös viikonloppuisin. Päätapahtumia ovat kansainvälinen Finlandia-Ajo, sekä lisäksi Suuri Suomalainen Derby, Käpylä Grand Prix, Erkon Pokaali, Espoon Palkinto, Helsinki-ajo ja Uudenmaan Upein.

Sää lämpenee – Vermon rata pitää – MT Hevoset

Sää lämpenee – Vermon rata pitää – MT Hevoset – Maaseudun Tulevaisuus

Sää lämpenee – Vermon rata pitää. Jaa artikkeli. Ratamestari Juha Keskimaunu ei ole huolissaan sään lämpenemisestä vielä tämän lauantain T76-ravien suhteen.

Hevosuutiset, MT Ravinetti, Päivän ravit ja kattavasti hevostietoutta terveydestä kisatuloksiin. Ajankohtaista hevosohjelmaa joka sunnuntai.

Espoo | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Supersää näyttää yhdellä silmäyksellä kaksi kilpailevaa sääennustetta. Toinen ennuste tulee Ilmatieteen laitokselta, toinen Forecalta.

Kelikamerat – Vermo

Kelikamerat – Vermo | Kelikamerat

Kaikkien näytettävien kelikamerakuvien ja säätietojen toimivuus ja ajantasaisuus riippuu useasta eri teknisestä laitteesta. Joskus kuva tai tieto ei välttämättä …

Sää teki taas tepposensa – Vermon poniravit peruttiin

4 päivää sitten — “Kavioura on Vermossa sulamisen myötä raskas ja liejuinen. Lauantaille on ennustettu voimakasta, märkää lumisadetta, eikä turvallisia …

Keywords: sää vermo