Sää kauhajoki ilmatieteen laitos

Sää Kauhajoki – Ilmatieteen laitos

Sää Kauhajoki – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Suomen havainnot – Ilmatieteen laitos

Säähavaintoja Suomesta. Suomen havaintoasemat. Asemaverkostoomme kuuluu yhteensä noin 400 erityyppistä havaintoasemaa. Listat …

Hae ajankohtaisia säähavaintoja valitsemaltasi havaintoasemalta. Sivulta löydät myös tutkakuvan tämänhetkisistä sadealueista ja salamahavainnoista.

Kauhajoki | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Toinen ennuste tulee Ilmatieteen laitokselta, toinen Forecalta. Mukana on myös sadetutka. … Ilmatieteen laitos. Tuntuu kuin … Sateen määrä Kauhajoki.

Koivumäki, Kauhajoki | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Kellonaika, Ilmatieteen laitosSademäärä Ilmatieteen laitoksen mukaan. Sateen määrä Koivumäki, Kauhajoki. 11.00, 0 mm. 12.00, 0 mm. 13.00, 0 mm. 14.00, 0 mm.

Sää Kauhajoki | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Älä anna sään yllättää! Katso sää kohteessa Kauhajoki. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta. Klikkaa ja kokeile heti.

Täsmäsää Kauhajoki – Foreca.fi

Sää tänään keskiviikkona. Puolipilvistä, aamulla selkeää, yöllä pilvistä. Kuluvan päivän ylin lämpötila on -9 astetta ja alin -17 astetta. Vuorokauden sademäärä …

Täsmäsää Kauhajoki. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Säähavainnot: Kauhajoki Kuja-Kokko

Säähavainnot: Kauhajoki Kuja-Kokko. Aineisto sisältää Ilmatieteen laitoksen säähavaintoaseman hetkelliset pintasäähavaintoarvot.

Aineisto sisältää Ilmatieteen laitoksen säähavaintoaseman hetkelliset pintasäähavaintoarvot. Pintasäähavaintoarvoja ovat lämpötila, paine, suhteellinen kosteus, tuulen nopeus ja suunta sekä sademäärä. Mitattavat havaintoarvot vaihtelevat asemittain. Tyypillisesti havaintoarvoja mitataan 10 min välein.

Sääennuste Kauhajoki, Suomi | Sää | yle.fi

Sääennuste Kauhajoki | Sää | yle.fi

Sää Kauhajoki. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Keywords: sää kauhajoki ilmatieteen laitos