Prime hotels

Primehotels: Unique Hotels in Finland

Unique Hotels in Finland | Primehotels

Primehotels is a privately owned Finnish company that owns, …

Primehotels owns, builds and operates upscale hotels in multiple locations across Finland. Each of our hotels are unique destinations.

Primehotels Oy myyntipalvelu – taloustiedot, Y-tunnus ja …

Primehotels Oy myyntipalvelu – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Primehotels Oy myyntipalvelu on perustettu vuonna 2002. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Hotelli.

Katso Finder.fi:stä yhtiön Primehotels Oy myyntipalvelu (1801261-6) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Primehotels Oy | Yritys- ja taloustiedot – Kauppalehti

Primehotels Oy | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

Primehotels Oy (1801261-6) on perustettu vuonna 2002 ja sen toimialana on Hotellit. Yrityksen viime tilikautena 12/2021, Primehotels Oy teki 14 674 000 EUR …

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Primehotels Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

Primehotels | Helsinki – Facebook

Primehotels, Helsinki. 1451 likes · 93 talking about this · 6 were here. Primehotels is a privately owned Finnish company that owns, builds and operates…

Primehotels Oy – Taloustiedot | Suomen Asiakastieto Oy

Primehotels Oy ; Liikevaihto. 12 983 000 € +44 % ; Liikevoitto (-tappio) · -843 000 € +69 % ; Omavaraisuus %. 25 % -33 % ; Henkilöstö. 125 +8.

PRIME HOTELS – LinkedIn

PRIME HOTELS | 288 followers on LinkedIn. www.primehotels.it. … Hotel Manager at Prime Hotels Group. Click here to view adil iqbal’s profile …

Kensington Prime Hotel – Lontoo | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Kensington Prime Hotel tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus.

Näytä majoituspaikan Kensington Prime Hotel tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat ylistävät majoituspaikan rauhallista sijaintia. Westfield London sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa aamiainen ja Wi-Fi ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös kuivapesulapalvelu. 

Prime Hotel – Ra’s al-Khaima – Hotels.com

Prime Hotel – Ra’s al-Khaima | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Prime Hotel tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus.

Näytä majoituspaikan Prime Hotel tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Sijaitsee lähellä kohdetta Khattin kuumat lähteet. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Kaikkiin huoneisiin kuuluu LED-televisio ja hierova suihku. 

Keywords: prime hotels