Kreetan sää huhtikuussa

Miten lämmintä Kreetalla on huhtikuussa – Pieni Matkaopas

Miten lämmintä Kreetalla on huhtikuussa

Kreeta vuotuinen sää ; maaliskuu, 16° / 13°. Hyvä ; huhtikuu, 18° / 15°. Hyvä ; toukokuu, 22° / 18°. Hyvä ; kesäkuu, 25° / 22°. Erinomainen.

Kreeta sää huhtikuu 2023 | Kreeta 14 päivän sääennuste

Kreikan HNMS-sääpalvelu kertoo minkälainen sää Kreetalla (Heraklion) odotetusti … aloittaa matkustuskauden, etenkin jos se ajoittuu huhtikuun puoliväliin.

Tarkista huhtikuun 2023 sääennusteiden keskiarvo sijainnissa Kreeta, mukaanlukien lämpötilat ja sadepäivien määrä. Näe Kreeta päivittäinen sää huhtikuusaa 2021 kalenteristamme.

Sää ja ilmasto – Kreeta – Apollomatkat

Sää ja ilmasto – Kreeta | Apollomatkat

Katso alueen Kreeta sää ja lämpötilat sekä seuraavan 10 vuorokauden sääennuste!

Katso sää ja ilmasto kohteessa Kreeta: päivän ja yön alin lämpötila, veden lämpötila, sademäärä, poutapäivien määrä ja aurinkoiset tunnit/vrk.

Kreetan sää, ilmasto ja parhaat matkustusajat – Pieni Matkaopas

Chania, Kreeta · Maapallon ympäri · Kuukausittainen · huhtikuu · 2023 · Päivittäin · Lämpötilakaavio · Pidemmällä aikavälillä · Maapallon ympäri.

Kreeta – sää ja lämpötilat – Kreikka – Aurinkomatkat

Sää ja lämpötilat – Kreeta, Kreikka | Aurinkomatkat

Katso millainen on Kreetan sää. Napsun sääsivulta näet myös 7 päivän … Sää – Kreeta. Kreeta … Tammikuu; Helmikuu; Maaliskuu; Huhtikuu; Toukokuu; Kesäkuu …

Katso alueen Kreeta sää ja lämpötilat sekä seuraavan 10 vuorokauden sääennuste!

Chania, Kreeta, Kreikka: Kuukausittainen sää | AccuWeather

Katso tietoa Kreetan säästä: päivän ja yön keskilämpötilat, meriveden lämpö sekä poutapäivien määrä eri kuukausina Kreetalla.

Sää – Kreeta – Napsu

Kyproksella samanlainen ilmasto kuin Kreetalla. Kanarialla on monta saarta, oletko ollut niillä kaikilla? Pohjois-Afrikassakin pitäisi olla vähän lämpimämpää …

Kreeta – Sää ja lämpötila | TUI.fi

27.5.2019 — Lue, millainen Kreetan ilmasto on kaikkina neljänä vuodenaikana. … Lomien sesonki alkaa huhtikuussa ja päättyy lokakuussa, ja suosituimmat …

Kreeta huhtikuussa? Onko liian kylmä? | Aihe vapaa – Vauva

Keskustelu – Kreeta huhtikuussa? Onko liian kylmä? | Aihe vapaa | Vauva

Milloin on paras aika matkustaa Kreetalle? Lue tietopaketti

Kreeta on suosittu rantalomakohde, jonne useimmat matkustavat kesällä, kun sää on lämpimimmillään. Lue, millainen Kreetan ilmasto on kaikkina neljänä vuodenaikana.

Keywords: kreetan sää huhtikuussa