Kide hotelli sauna

Hotellin ja Iso-Syötteen aktiviteetit | Kide

Hotellin saunat lämpiävät aina perjantaisin ja lauantaisin klo 18–20. Pyynnöstä saunoja lämmitetään myös sunnuntaista torstaihin samoihin kellonaikoihin.

Hotellin sijainti Iso-Syötteen keskuksessa mahdollistaa helposti saavutettavat elämykset aktiiviselle lomailijalle. Katso kaikki aktiviteetit!

Huoneet – KIDE Hotelli

Modernit hotellihuoneet tyylikkääseen tunturilomailuun | Kide

Hotellin yhteydessä toimii ravintola, johon pääsee kulkemaan huoneista sisäkautta. Lisäksi hotellista löytyvät sauna sekä monipuolinen ja moderni kuntosali.

Viihtyisät, skandinaaviset hotellihuoneet Iso-Syötteen parhaalla paikalla. Suunniteltu palvelemaan aktiivista lomailijaa. Tutustu hotellihuoneisiin!

KIDE Hotelli – Aktiivinen hotelli seikkailijalle Iso-Syötteellä

KIDE on aktiivisen ja ekologisen elämäntavan yhdistävä huoneistohotelli. Upea luonto, laadukkaat huoneistot ja palvelut. Tervetuloa seikkailuun, varaa nyt!

KIDE Hotel by Iso-Syöte

KIDE Hotellin tiloista löytyy myös päivittäin lämmitettävät saunat sekä kuntosali. Koko perheen kanssa matkustaville on tarjolla vierekkäisiä linkkihuoneita, …

KIDE Hotel by Iso-Syöte

KIDE Hotel by Iso-Syöte | Iso-Syöte

KIDE hotellin yhteydessä toimii ravintola Bistoria, johon pääset kulkemaan sisäkautta. Myös hotelliasiakkaille tarkoitetut saunat ja kuntosali sijaitsevat …

Ski-in Hotelli Iso-Syötteellä. Aktiivisen elämäntavan ja perhelomailun yhdistävä hotelli sijaitsee Suomen eteläisimmällä tunturilla, laskettelurinteiden, Bike Parkin sekä kansallispuiston maastopyöräilyreittien varrella. Hotelli Iso-Syötteen sydämessä.

KIDE Huone – Iso-Syöte

Huoneet | Iso-Syöte

Loppuiltapäivän voit käyttää rentoutuen Ukkohallan saunamaailmassa. … Majoittuminen KIDE Hotelliin. … Hotellin sauna on käytettävissä iltaisin.

KIDE-Hotellin huoneet ovat modernisti sisustettuja ja käytännöllisiä. Jokaisesta huoneesta löytyy täysin varusteltu keittiö, taulutelevisio, kuivauskaappi sekä parveke. Huoneet on varustettu pehmeillä unikulman sängyillä ja pimennysverhoilla, jotka palvelevat tarkoitustaan Pohjois-Suomen valoisissa kesäöissä. Hotelliin ovat lemmikkieläimet tervetulleita.

KIDE hotel by Iso-Syöte – Booking.com

KIDE hotel by Iso-Syöte, Iso-Syöte – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

KIDE hotel by Iso-Syöte on 3 tähden hotelli, joka sijaitsee rannan äärellä Syötteellä. Mukavuuksiin kuuluu terassi, ravintola ja baari.

KIDE Hotel by Iso-Syöte / hotellihuone, 2 hengen … – Gofinland

Vuokramökki Pudasjärvi, KIDE Hotel by Iso-Syöte / hotellihuone, 2 hengen hotellihuone – Gofinland.fi

Vuokrataan mökki Pudasjärvi, 2 henkilöä, KIDE Hotel by Iso-Syöte / hotellihuone, 2 hengen hotellihuone. Varaa heti ja vietä mahtava mökkiloma!

UKKOHALLAN, HOSSAN JA SYÖTTEEN – Saaga Travel

Keywords: kide hotelli sauna