Hotelli savonia

Hotelli Savonia

Hotelli Savonia tarjoaa edullista majoitusta kävelymatkan päässä Kuopion keskustasta. Hotellissa on 32 viihtyisää huonetta.

Economy Hotel Savonia, Kuopio – Booking.com

Economy Hotel Savonia, Kuopio – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Economy Hotel Savonia, Kuopio: Lue 2022 tarkistettua arviota majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta Booking.comin asiakkailta, joilta majoituspaikka on …

Tämä maksuttoman WiFi-yhteyden tarjoava hotelli sijaitsee Kuopiossa 2 km:n päässä keskustasta, 1,4 km:n päässä Kuopion yliopistosta ja 600 metrin päässä…

Economy Hotel Savonia: arviot – Booking.com

Economy Hotel Savonia: 2021 tarkistettua hotelliarviota | Booking.com

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Savonia. Suomen Ortodoksinen Kirkkomuseo sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on ilmainen aamiainen, …

Economy Hotel Savonia, Kuopio: Lue 2021 tarkistettua arviota majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta Booking.comin asiakkailta, joilta majoituspaikka on saanut 7.8/10 pistettä.

Hotel Savonia – Kuopio | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Hotel Savonia tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Suomen Ortodoksinen Kirkkomuseo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Aamiainen, Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia tässä hotellissa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu taulutelevisio ja ilmaiset hygieniatuotteet. 

Economy Hotel Savonia, (Kuopio, Suomi) – Trivago

Kokeilussa: Hotelli Savonia (Kuopio) – Aleksin Blogi

Kokeilussa: Hotelli Savonia (Kuopio) – Aleksin Blogi

Hotel Savonia: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023

Hotel Savonia: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 − Expedia.fi

Yövy tässä 3 tähden hiihtoon sopivassa hotellissa kohteessa Kuopio. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. Lähellä sijaitsee Suomen Ortodoksinen Kirkkomuseo ja Puijontorni, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Hotel Savonia, viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.

Hotel Savonia | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Hotel Savonia. Suomen Ortodoksinen Kirkkomuseo sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on ilmainen aamiainen, langaton internetyhteys ja pysäköinti. Huoneissa on taulutelevisiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.

Keywords: hotelli savonia