Hotelli- ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto – ePerusteet
Ruokapalvelun osaamisalan suorittanut kokki osaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai …
Hotelli- ja ravintola-ala ammattikouluissa
Ravintolakokki voi työskennellä ravintolassa, catering-alalla, juhla- tai pitopalveluyrityksessä sekä matkustaja- ja rahtialuksilla. Hotellipalvelu.
Etsitkö opintoja alalta – Hotelli-, ravintola- ja catering-ala
Hotelli-, ravintola- ja catering-ala – Aikuiskoulutus
Hotelli-, ravintola- ja catering-ala
Hotelli- ja ravintola-alalla löytyy lukuisia eri ammattivaihtoehtoja. Työskentely alalla on hauskaa, mutta samalla intensiivistä ja fyysisesti vaativaa.
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan opinnot ovat hauskoja ja haastavia. Alalta työllistyt monipuoliseen ja mielenkiintoiseen ammattiin. Lue lisää, ja löydä sinulle sopiva koulutus!
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto – StadinAO
Kokki • Tarjoilija Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto – Tampere – Tredu
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto – Tredu – Tampereen seudun ammattiopisto
Alan työpaikat ovat ravintoloissa, hotelleissa, henkilöstöravintoloissa, opiskelija- ja lounasravintoloissa, laivoilla, sairaaloissa, kahviloissa, …
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset taidot ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin.
Koulutukset, Hotelli-, ravintola- ja catering-ala – Etäopiskelu
Koulutukset, Hotelli-, ravintola- ja catering-ala
Hotelli-, ravintola- ja catering-ala. Löydä koulutuksesi. Etsi ja vertaile mielenkiintoisia koulutusvaihtoehtoja koulutusalan, koulutustyypin tai …
Etsitkö opintoja alalta – Hotelli-, ravintola- ja catering-ala
Hotelli- ja ravintola-alan koulutus paikassa Uusimaa
Etsitkö opintoja alalta – Hotelli-, ravintola- ja catering-ala, Uusimaa.
Etsitkö opintoja alalta – Hotelli-, ravintola- ja catering-ala, Uusimaa
Ravintola- ja catering-ala – Turun ammatti-instituutti
Ravintola- ja catering-ala | Turun ammatti-instituutti
Jos haluat kokiksi tai tarjoilijaksi, valitse Ravintola- ja catering-alan perustutkinto. “Tekevältä ei työt lopu, ihmiset syövät aina.” Pekka, opettaja. Ala …
Jos haluat kokiksi tai tarjoilijaksi, valitse Ravintola- ja catering-alan perustutkinto.“Tekevältä ei työt lopu, ihmiset syövät aina.” Pekka, opettajaAla sopii sinulle, kunhaluat toimia ravitsemisalan ruoanvalmistus- ja/tai tarjoilutehtävissä.haluat palvella erilaisia asiakkaita.haluat hyödyntää kielitaitoa ja kulttuurien tuntemusta työssä.pystyt sopeutumaan erilaisiin
Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto – Gradia
Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Gradia
Tulevia työpaikkojasi ovat erilaiset ruokaravintolat, hotellit, baarit, yökerhot, lounaskahvilat, kahvilat, henkilöstöravintolat, juhla- ja …
Tarjoilijan opinnoissa opit tarjoilu-, asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviä erilaisissa ravintoloissa ja kahviloissa. Työssäsi huolehdit asiakastilojen viihtyvyydestä sekä ruokien ja juomien myynnistä. Osaat toimia ja tarjoilla erilaisissa tilaus- ja juhlatarjoiluissa.
Keywords: hotelli- ravintola- ja catering-alan perustutkinto