Hotelli emilia

Hotelli Emilia palveluksessanne – yksityinen hotelli …

Hotelli Emilia palveluksessanne – yksityinen hotelli – Hämeenlinna

Hotelli Emilia on yksityinen, kodikas pieni hotelli aivan keskellä Hämeenlinnan kaupunkia kävelykadun varrella. Hotellistamme löytyy 41 viihtyisää huonetta.

Hotel Emilia, Hämeenlinna – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Hotelli Emilia on perustettu vuonna 1991. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Hämeenlinna, ja pääasiallinen toimiala Hotelli.

Hämeenlinnan keskustassa Raatihuoneenkadun ostoskadulla sijaitseva Hotel Emilia tarjoaa kahvila-baarin ja yökerhon.

Hotelli Emilia – Hämeenlinna – Facebook

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Hotel Emilia kohteessa Hämeenlinna, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 3 valokuvaa ja 59 arvostelua …

Hotelli Emilia menee kiinni tammikuun alussa … – YLE

Hotelli Emilia menee kiinni tammikuun alussa Hämeenlinnassa | Yle Uutiset

Hotelli Emilia on yksityinen, kodikas, pieni hotelli aivan keskellä Hämeenlinnan kaupunkia kävelykadun varrella. Hotellistamme löytyy 41 viihtyisää huonetta …

Etelä-Hämeen Osuuspankki uudistaa ja peruskorjaa Hämeenlinnan keskustassa olevaa kiinteistöään. Mittavan peruskorjaushankkeen ensimmäinen osa valmistui jo kaksi vuotta sitten. Toinen osa käynnistyy tammikuun alussa.

Hotelli Emilia – Y-tunnus: 0853692-6 – Yritystiedot, taloustiedot …

Hotel Emilia, (Hämeenlinna, Suomi) – Trivago

Hotelli Emilia – Visit Häme

Hotelli Emilia on yksityinen, kodikas, pieni hotelli aivan keskellä Hämeenlinnan kaupunkia kävelykadun varrella. Hotellistamme löytyy 41 viihtyisää huonetta, joissa kaikissa on säädettävä ilmastointi, kylpyhuone ja TV. Lisäksi ylimmässä kerroksessa on parvekkeellinen minisuite, jossa on oma pieni sauna.Kaikissa huoneissamme on käytetty Marimekon kankaita luomassa tunnelmaa. Verhoista löytyy mm. unikko, kaivo, tuuli, moments ym. kankaita. Kuosit ja värit vaihtelevat huoneittain.

Keywords: hotelli emilia