Bali sää lokakuu

Miten lämmin sää Balilla on lokakuussa – Pieni Matkaopas

Miten lämmin sää Balilla on lokakuussa

4.8.2021 — Balin sää on kesäkuussa ja sen molemmin puolin parhaimmillaan. Huhtikuu ja lokakuukin ovat yleensä vielä hyviä aikoja matkustaa Balille.

Sää ja ilmasto – Bali – Apollomatkat

Sää ja ilmasto – Bali | Apollomatkat

Bali lokakuun sää on hyvin lämmin. Tällaisina kuumina päivinä lämpötilat vaihtelevat 23°C ja 29°C välillä. Muista juoda runsaasti vettä ja viilentää itseäsi …

Katso sää ja ilmasto kohteessa Bali: päivän ja yön alin lämpötila, veden lämpötila, sademäärä, poutapäivien määrä ja aurinkoiset tunnit/vrk.

Balin sää ympäri vuoden: milloin kannattaa matkustaa Balille?

Katso kohteen Bali sää: päivän ja yön keskilämpötilat, meriveden lämpötila sekä poutapäivien määrä eri kuukausina.

Balin sää vaihtelee kuivan kauden ja sadekauden välillä. Paras aika matkustaa Balille on kesällä. Lue lisää Balin säästä.

Balin sää | Lomalista.fi

Balin ilmasto (kuukausittaiset keskiarvot) ; Tammikuu; Helmikuu; Maaliskuu; Huhtikuu ; Max. lämpötila; 31.0 °C · 31.1 °C · 31.2 °C · 31.6 °C ; Min. lämpötila; 23.6 °C …

Bali sää lokakuu 2023 | Bali 14 päivän sääennuste

Get the monthly weather forecast for Denpasar, Bali, Indonesia, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Tarkista lokakuun 2023 sääennusteiden keskiarvo sijainnissa Bali, mukaanlukien lämpötilat ja sadepäivien määrä. Näe Bali päivittäinen sää lokakuusaa 2021 kalenteristamme.

Bali – Sää ja lämpötila | TUI.fi

Sadekausi on lokakuusta maaliskuuhun. Bali sijaitsee trooppisella ilmastovyöhykkeellä, joten säät ovat lämpimiä ympäri vuoden.

Sää – Bali | Napsu

Huhtikuu ja lokakuu ovat hyvät ajankohdat nauttia hieman rauhallisemmasta rantalomasta Balilla hyvien säiden puitteissa. Balin ilmasto on varsin hyvä läpi …

Denpasar, Bali, Indonesia: Kuukausittainen sää | AccuWeather

Milloin on paras aika matkustaa Balille? Lue lisää ilmastosta …

Milloin on paras aika matkustaa Balille? Lue lisää ilmastosta täällä!

Haluatko matkustaa Balille? Lue täältä lisää Balin parhaista matkustusajankohdista, sadekaudesta, kuivasta kaudesta ja eri kuukausien säästä.

Paras aika matkustaa Balille riippuu lomaunelmistasi

Paras aika matkustaa Balille – Milloin Balille lomailemaan?

Paras aika matkustaa Balille riippuu hieman budjetista ja siitä mitä lomaltasi haluat. Milloin kannattaa matkustaa Balille?

Keywords: bali sää lokakuu, balin sää